Microdermabrasie

Een Microdermabrasie behandeling geeft direct mooi resultaat!

Kan uw huid een echte oppepper gebruiken? Gun uzelf dan eens een microdermabrasiebehandeling!

Dit is momenteel helemaal in en tevens één van de beste behandelingen die u op het gebied van echte huidverbetering bij een schoonheidssalon kunt krijgen. Het geeft snel mooie resultaten, zelfs al na één enkele behandeling. Uw huid heeft direct een gladde en frisse uitstraling.

Microdermabrasie is de start voor een mooiere huid en kan bij regelmatige toepassing eventuele huidproblemen oplossen.

Wat is Microdermabrasie?

Met behulp van microdermabrasie wordt een verscheidenheid aan huidproblemen, onder andere rimpels, een rokershuid, littekens en onzuiverheden zoals mee-eters, jeugdpuistjes en acné, aangepakt. Tijdens het behandelen van rimpels zullen met name de fijne lijntjes snel verdwijnen. Deze fijne rimpels zitten in de epidermis ( bovenste laag van de huid) en worden met behulp van deze techniek dus voorzichtig verwijderd, waardoor na iedere behandeling een jongere en frisse huid zichtbaar wordt. Wilt u de dieper gelegen rimpels aanpakken, dan zijn meer behandelingen in de vorm van een kuur wenselijk.

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Daardoor is er geen kans op een allergische reactie. Deze behandeling kan zonder problemen regelmatig herhaald worden. Microdermabrasie is een behandeling waarbij er na de eerste keer al direct resultaat zichtbaar is en daarom ook zeker effectiever dan een normale scrub of peeling. U kunt dit resultaat langer behouden door een vochtinbrengende crème te gebruiken en voldoende water te drinken.

U kunt deze behandeling los, maar ook in kuurverband afnemen.

Een kuur wordt met name aangeraden wanneer het gaat om een behandeling die huidveroudering of rimpels moet tegengaan. Ook eventuele littekens kunnen minder zichtbaar worden door deze kuur. Naarmate we ouder worden vertraagt onze celdeling, waardoor de microdermabrasie behandeling vaker herhaald moet worden. Voor ieder huidprobleem geldt wel: meer behandelingen betekent een mooier resultaat!

Een ander fijn voordeel van de behandeling is dat uw huid er na iedere keer niet alleen mooier en gladder uit ziet, maar ook heerlijk zacht en fris aanvoelt.

Skin Improvement Treatment

                                                              Euro

50 min.                                          69,50

In kuurverband  (4X)          270,00

Om uw huid na deze behandeling extra goed te beschermen, is het van belang om dagelijks een dagcrème met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.