Over Beauty@home4U

Ambulante Schoonheidssalon Beauty@home4U

Hallo, ik zal mijzelf even voorstellen.

Ik ben Marcia en al geruime tijd Schoonheidsspecialiste, Masseuse en Manicure. Voor een pedicure behandeling kunt u ook bij mij terecht.

Na enige tijd een schoonheidssalon aan huis te hebben gehad, is het nu tijd voor een nieuw concept.

Beauty@home4U is een ambulante schoonheidssalon en komt bij u aan huis. In diverse situaties kan het ideaal zijn voor mensen dat er een schoonheidsspecialiste of pedicure aan huis kan komen en zij niet de deur uit hoeven te gaan voor een schoonheidsbehandeling. Alle middelen die nodig zijn om u een behandeling naar wens te geven, neem ik mee.

Mijn werkgebied; Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam (Centrum is helaas vanwege de geringe parkeergelegenheid niet mogelijk), Heerjansdam, Rhoon, Alblasserdam, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Poortugaal en Zwijndrecht. Overige plaatsen in Zuid-Holland zijn altijd bespreekbaar.

Van beauty treatments en microdermabrasie (gericht op huidverbetering) tot pedicure/manicure behandelingen, bruidsmake-up of een cadeaubon; kijk snel verder op de site en zie wat er allemaal mogelijk is!

De huidverzorgingslijn waar Beauty@home4u mee werkt, is van het merk Alexandre Fabelle.

Alexandre Fabelle is een Frans/Nederlands product en werd in 1974 ontwikkeld door schoonheidsspecialiste Alexandre Fabelle en verscheidene dermatologen. De producten bieden oplossingen voor huidproblemen zoals o.a. een overgevoelige huid, huidirritaties, voortijdige huidveroudering, pigmentvlekken, huidverslapping, acné, couperose en rosacea. Zij paste bij de ontwikkeling van haar producten vitaminen, oligo-elementen, oliën en plantenextracten toe.

De producten van Alexandre Fabelle worden niet op dieren getest, zijn hypo-allergeen en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Mijn persoonlijke ervaring met dit merk, is dat de producten doen wat ze beloven.

Graag tot ziens,

Marcia

De schoonheidsspecialiste van Beauty@home4U